Etape in organizarea unei inmormantari.

Etape in organizarea unei inmormantari.


Decesul unei persoane este una dintre cele mai triste clipe din viata noastra. Numai gandul ca o persoana pe care o iubim din tot sufletul se stinge din viata ne infioara. Este foarte dificil pentru orice familie sa piarda un membru, pentru orice grup de prieteni sa il piarda pe unul dintre ei. In aceste momente, totul devinde foarte dificil de realizat, mai ales organizarea unei inmormantari.

Unele persoane, in timpul vietii, sugereaza faptul ca doresc sa le fie trupul neinsulfetit incinerat, altele doresc o inmormantare traditionala, in functie de religie. In ambele cazuri, nu va veti putea descurca pe cont propriu. Va recomand sa contactati o companie ce ofera servicii funerare Bucuresti .

Colaborarea dumneavoastra cu o astfel de companie va va aduce foarte multe beneficii. Puteti organiza o inmormantare memorabila la costuri mult mai reduse decat daca ati fi ales produsele si serviciile separat.

In ziua de astazi tot mai multe firme ofera servicii de pompe funebre, insa multe dintre acestea nu sunt serioase si dezamagesc familiile indoliate. Contactati o companie serioasa ce presteaza astfel de servicii numai prin semnarea unui contract. De asemenea, trebuie sa primiti o factura pentru toate serviciile si produsele pe care le achitati. Va rog sa nu va bucurati daca o companie va ofera pachete funerare la costuri mult mai reduse, dar va cer sa le achizitionati fara o factura, deoarece de multe ori s-a dovedit ca aceste companii sa nu isi faca treaba cum terbuie sau pur si simplu sa incaseze banii fara a oferi vreun serviciu sau bun in schimb.

Perioada prin care treceti este grea si faptul ca anumite companii pot profita de suferinta clientilor este total gresit. Contactati o firma serioasa pentru ca va pot oferi alinare. Funerare Bucuresti se va ocupa de toate demersurile necesare si va va presta cele mai bune servicii. De asemenea, deoarece sunt o companie serioasa ce isi doreste sa isi ajute clientii si sa le castige respectful, ofera numai bunuri si servicii de calitate, totodata pun la dispozitie consiliera gratuita pentru persoanele indoliate.

Ce se regaseste intr-un pachet funerar?

In pretul unui pachet funerar standard, se incadreaza sicriul, transportul funerar, imbalsamarea si cosmetizarea si inca alte cateva obiecte esentiale. Insa, acestea pot varia, pana la optiuni de lux, care cuprind o gama variata de obiecte necesare, sicriu, servicii de transport, imbalsamare si toaletare, de asemenea se ofera si pachete pentru parastas.

Din punctul meu de vedere, va recomand sa achizitionati un pachet complet pentru ca persoana draga ce tocmai a trecut in nefiinta merita o inmormantare onorabila. Doresc sa aduc la cunostiinta familiilor indoliate faptul ca statul ofera un ajutor de inmormantare persoanelor ce au fost pensionate. Puteti achzitiona de la o companie de pompe funebre pachete complete gratuite, in baza talonului de pensie.

De asemenea, in cazul in care defunctul s-a stins din viata pe pamanturi straine, doresc sa aduc la cunostiinta celor ramasi pe pamant faptul ca, daca persoana respectiva era angajata in baza unui contract de munca, angajatorul este obligat prin lege sa deconteze plata serviciilor de repatriere. Chiar daca acesta contesta acest lucru, obligatia angajatorului fata de familia indoliata este precizata in Codul Muncii, chiar daca nu se regaseste si pe contract.

Ce se intampla daca decesul s-a produs in locuinta?

Daca ati gasit trupul neinsufletit in locuinta, este necesar sa contactati imediat serviciile de ambulanta si de politie pentru a consta decesul. In cazul in care se hotaraste faptul ca nu a fost vorba de o moarte suspecta, este nevoie sa contactati o companie de servicii funerare pentru a ridica trupul si pentru a il pregati de inmormantare. Conform noii legi, este ilegala tinerea trupului neinfuletit in locuinta mai mult de 2 ore de la constatarea decesului. Echipa contactata va prelua trupul si il va duce intr-o camera de pregatire a persoanelor decedate unde va fi imbalsamata si toaletat, pentru a fi pregatit de inhumare. Ulterior va fi dus la capela cimitirului sau a crematoriului, in functie de ce optiune alegeti.

Usurati-va perioada apasatoare prin contactarea unei companii de servicii funerare Bucuresti. Va vor indruma in tot procesul si va vor oferi cele mai bune si optime sfaturi.