Cum se realizeaza serviciul de repatriere decedati?

Cum se realizeaza serviciul de repatriere decedati?


Cand o persoana apropiata se stinge din viata, iar toate responsabilitatile pentru organizarea inmormantarii ne apartin noua, trebuie sa apelam o companie specializata in domeniul funerariilor. Poate e mai simplu cand decesul s-a produs pe teritoriul tarii, insa, din cauza faptului ca foarte multi romani pleaca peste granite in cautarea unui trai mai bun, sunt cazuri in care un cetatean roman isi pierde viata pe alte pamanturi.

Ce trebuie sa fac daca ma confrunt cu decesul unui apropiat in alta tara?

Imi pare rau ca treceti printr-o asemenea tragedie, dar va recomand sa va linistiti si sa cautati o companie de pompe funebre ce ofera serviciul de repatriere decedati. Echipa ce presteaza astfel de servicii este cea mai potrivita pentru a rezolva dificultatile cu care va confruntati, va vor ajuta sa treceti mult mai usor peste tragedia in fata careia sunteti pus, va pot oferi consiliere gratuita si va vor aduce la cunostinta toate detaliile de care aveti nevoie.

Acestia au o experienta foarte mare in domeniu si sunt familiarizati cu toate procedurile necesare aducerii trupului defunctului inapoi in Romania astfel incat sa ii organizati inmormantarea onorabila pe care o merita. Legislatia este diferita in fiecare tara, chiar daca acestea apartin Uniunii Europene, iar din cauza acestui fapt este probabil ca dumneavoastra sa nu cunoasteti toti pasii care trebuie urmati pentru realizarea repatrierii, ce acte trebuie sa eliberati sau cum sa transportati trupul in conditii legale. Funerare Bucuresti va sti intocmai ceea ce trebuie facut, fiind alcatuiti numai din profesionisti.

Cum se realizeaza serviciul?

Echipa funerara se va deplasa la locul in care a avut loc decesul si va elibera toate documentele necesare. Se vor ocupa de procedurile obligatorii, precum imbalsamarea si toaletarea. Imbalsamarea este foarte importanta deoarece impiedica degradarea trupului neinsufletit.

Stiati ca puteti fi prezent pe tot parcursul transportului? Daca doriti sa luati parte la transpotul funerar pentru a observa daca toate procedurile sunt efectuate in conditii optime, puteti face acest lucru.

Transportul se va realiza cu autospeciale. Trupul celui trecut in nefiinta trebuie tinut in anumite conditii, de aceea temperatura va fi mentinuta sub 15 grade Celsius. De asemenea, acestea sunt omologate, astfel incat transportul sa se desfasoare in conditii optime.

Firma pe care o angajati are obligatia de a va oferi toate informatiile si detaliile inainte de inceperea desfasurarii serviciilor. De asemenea, va rog sa angajati o companie care va intocmi cu dumneavoastra un contract. Este foarte important sa cititi cu atentie contractul pentru a fi sigur ca se vor realiza toate serviciile necesare si sa cunoasteti toate clauzele prevazute. De asemenea, nu angajati o agentie de pompe funebre ce va va promite un pret mai scazut cu conditia de a nu elibera o facture, aceste sunt deseori neserioase.

Care sunt costurile unei repatrieri?

Costurile vor fi stabilite la inceput. Nu va fi niciodata un pret standard deoarece tarifele difera in functie de distanta parcursa si de tara in care s-a produs decesul. Familiile indoliate trebuie sa ia la cunostinta faptul ca, precum prevede Codul Muncii, daca persoana decedata avea contract de munca in tara in care s-a produs tragedia, abgajatorul are obligatia de a achita toate costurile aferente repatrierii, chiar daca acest lucru nu este prevazut in contract.

Transportul se poate realiza pe cale terestra sau pe cale aeriana. Cea cu autoturisme speciale este mia putin costisitoare. Funerare Bucuresti va realiza transportul in cele mai igienice si bune conditii. Trupul neinsufletit va fi adus in tara pentru ca familia indoliata sa ii ofere o inmormnatare onorabila. Tot procesul se va desfasura in cel mai scurt timp posibil. In caz de evenimente neprevazute ce pot cauza intarzierea aducerii trupului in tara, firma va anunta familia indoliata.

Contactati cu incredere o asfel de companie. Colaborarea cu o firma ce ofera servicii funerare este cea mai buna alegere pentru ca dumneavoastra sa va puteti pregati linistiti pentru a va lua “ ramas bun “ de la cel trecut in nefiinta.