Curatarea covorului in pasi simplii.

Curatarea covorului in pasi simplii.


Confortul propriei locuinte este de necomparat fata de alte locuri. Intradevar, sunt multe destinatii in care te poti simti relaxat si confortabil, insa acasa este cel mai bine. Inca de mici incercam sa ne decoram camera preferata astfel incat sa ne simtim mult mai bine. In copilarie asezam jucarii peste tot, in adolescenta postere, la maturitate iti concentrezi atentia mai mult pe mobilier.

Fiecare dintre noi ne dorim o casa decorata cu bun gust, care sa contina toate elementele de mobilier necesare si sa ne creeze o stare de bine cand ne petrem timpul in aceasta. Achizitionati dulapuri, mese, tablouri pentru a crea un design esthetic, insa considerati ca lipseste ceva. Stiati ce impact are un covor asezat in mijlocul camerei?

Covorul trebuie sa fie nelipsit din casa oricui, acesta aduce un plus imaginii de ansamblu al incaperii si imbunatateste atmosfera, creand impresia de caldura si confort. Este piesa de décor cu un impact puternic ce aduce si beneficii enorme proprietarilor. Avantajul adus de un covor consta in aspectul acestuia, covorul poate fi pata de culoare in camera, improspatand design-ul.

Multe persoane considera ca aceasta piesa de décor este inutila si greu de intretinut. Intradevar, covorul se murdareste foarte repede, iar curatarea acestuia este foarte dificil de realizat, mai ales de persoanele ce doresc sa faca acest lucru pe cont propriu. Unii se rezuma doar la aspirat, considerand ca indeparteaza praful, insa aceasta ramane prins de tesatura si aceasta actiune este in zadar. De asemenea, puteti incerca frecarea acestuia cu solutii speciale, insa rezultatele sunt nesatisfacatoare si fara rezultat.

O modalitate putin mai eficienta decat cele doua precizate mai sus consta in spalarea completa, traditioanala. Aceasta se realizeaza prin atarnatul covorului de o bara si lovirea cu o paleta speciaala pentru scoaterea prafului din tesatura, apoi spalarea cu furtunul si uscarea la soare. Aceste actiuni nu aduc rezultate remarcabile, curatarea manuala este ineficienta, de asemenea se depune un efort imens, fiind dificil de realizat de catre o persoana oarecare.

Din cauza faptului ca este foarte dificil de intretinut, multe persoane renunta la covor, insa v-ati gandit sa contactati o curatatorie covoare Bucuresti ?  Modalitatea prin care trateaza covorul dumneavoastra pare a fi magica. Folosesc tehnologie ultra performanta, de ultima generatie si utilizeaza produse si solutii de calitate superioara prin care realizeaza o spalare profesionista cu rezultate impresionante.

Ce este diferit fata de o spalare traditionala? Procesul este asemanator, urmandu-se pasii standard de curatare, insa toate procedurile sunt inlocuite de tehnologia performanta. Spre exemplu, covorul nu va fi batut manual cu o paleta, ci praful va fi indepartat printr-un jet de apa puternic;  frecarea acestuia se va face cu o perie electrica, realizand un numar de rotatii pe minut optim pentru indepartarea tuturor petelor si a oricarei urme de murdarie, ulterior se va clati cu apa din abundenta si va fi stors folosind forta de centrifugare. Uscarea se va realiza intr-o camera ce are temperatura controlata astfel incat sa nu se deterioreze tesatura, iar covorul sa nu capete un miros neplacut.

Spre deosebire de produsele clasice pe care dumneavoastra le utilizati acasa pentru curatarea covorului, companiile specializate in aceasta procedura folosesc solutii speciale, de origine Germana, mult mai eficiente decat cele standard ce curata piesa dumneavoastra de décor preferata intr-un mod mult mai profesionist, obtinandu-se rezultate vizibile. De asemenea, in cazul in care doriti tratamente speciale pentru covor, spre exemplu aplicarea de solutii antibacteriene sau de indepartare a urmelor olfactive de urina, puteti mentiona acest lucru si se va realiza fara a se percepe costuri aditionale.

Dupa parerea mea, spalarea covorului trebuie realizata de cel putin 2 ori pe an deoarece in tesatura acestuia se aduna o cantitate foarte mare de praf si bacterii, de asemenea va recomand sa incredintati covorul companiilor  specializate in curatarea acestora. Prin aceasta va puteti debarasa de o munca obositoare ce nu aduce rezultatele dorite. Nu va faceti griji in privinta transportului acestuia, echipa va prelua covorul de la dumneavoastra si il va aduce inapoi in termen de maxim 3 zile. Este o idee excelenta angajarea unei astfel de curatatorii pentru spalarea acestui obiect de décor, veti avea un covor impecabil si imaculat, nedeteriorat.