Tipuri de lentile in functie de nevoile dumneavoastra

Tipuri de lentile in functie de nevoile dumneavoastra

 

Posibil, cea mai importanta parte cand vine vorba de achizitionarea unei perechi noi de ochelari, este alegerea lentilelor potrivite pentru ochelari, respectiv pentru problemele tale. Calitatea lentilelor pe care le alegi, atributele si ceea ce indeplinesc ele contribuie la comoditatea ta cand vei purta ochelarii. In ziua de astazi, pe piata, exista foarte multe optiuni disponibile, astfel incat poate fi destul de dificil sa decideti care tip de lentile pentru ochelari este cel mai potrivit pentru dvs. si mai ales pentru stilul dvs. de viata.

In acest articol voi prezenta principalele tipuri de lentile si caracteristicile lor, astfel incat sa va fie mult mai simplu sa alegeti perechea potrivita pentru dvs.

Datorita evolutiei tehnologiei, atat optica medicala, cat si lentilele au fost imbunatatite. In ziua de astazi sunt disponibile o multime de tipuri de lentile pentru corectia vederii sau pentru protectia ochilor. Cu toate ca in trecut se deosebeau usor tipurile de lentile, fiind cele pentru a vedea la distanta sau la apropiere, astazi putem purta ochelari, chiar daca nu avem probleme cu vederea.

Ce lentile sunt potrivite pentru protectia ochilor?

Deoarece traim intr-o era a tehnologiei, iar zilnic petrecem ore cu ochii intr-un ecran, fie el al telefonului sau al calculatorului, companiile producatoare de lentile ofera posibilitatea utilizatorilor sa isi protejeze vederea. Lentile precum Premium Mobile, Relax Mobile, Office sau Blu Block sunt ideale pentru protectia vederii, mai ales cand petrecem un timp indelungat privind intr-un ecran.

Cu toate ca de multe ori nu simtim, ochii ne obosesc, iar cu timpul, chiar daca in prezent nu prezentam semne ca am avea nevoie de ochelari, este posibil sa dezvoltam anumite afectiuni, sau simptome, precum durerile de cap.

Lentilele UvTech sau cele cu protectie solara sunt cele mai potrivite pentru persoanele ce petrec mult timp in aer liber. Razele ultraviolete sunt daunatoare ochilor si de aceea noua tehnologie in materie de lentile va va ajuta sa ii protejati.

Ochelari de soare sau ochelari cu lentile heliomate?

Aceasta dilema este des intalnita in randul persoanelor purtatoare de ochelari. Fotosensibilitatea este o afectiune des intalnita, iar ochelarii de soare se pare ca sunt cea mai potrivita solutie, insa cum procedam cand avem si probleme de vedere? Lentilele heliomate sunt cea mai buna solutie. Acestea se intuneca la contactul cu lumina naturala si va protejeaza mult mai bine ochii de razele daunatoare, de asemenea, va puteti corecta vederea, spre deosebire de ochelarii de soare ce va pot afecta ochii.

Daca petreceti mult timp in trafic, va recomand achizitionarea de lentile EasyDrive deoarece sunt concepute astfel incat sa se adapteze la lumina in timpul sofatului. Parbrizul absoarbe o parte din razele UV, iar ochelarii heliomati simpli nu se vor intuneca, dar tehnologia inovatoare italieneasca a dezvoltat lentilele ideale ce se inchid suficient incat sa nu intampinati impedimente cand conduceti.

Renuntati la o pereche de ochelari!

Multe persoane se confrunta cu deficiente de vedere si in ceea ce priveste apropierea, dar si departarea. Detinerea a doua perechi de ochelari diferite poate fi o bataie de cap. Astazi puteti avea o singura pereche de ochelari atat pentru apropiere, cat si pentru departare. Lentilele Bifocale sunt una dintre cele mai uimitoare inventii in ceea ce priveste optica medicala. Acestea prezinta doua puncte focale, astfel incat puteti folosi aceeasi pereche de ochelari la orice activitate zilnica pe care o desfasurati.

Inainte de a alege lentilele potrivite pentru dvs., consultati un medic oftalmolog pentru a va prescrie reteta potrivita. Purtarea unei perechi de ochelari nepotrivite va poate inrautati starea de sanatate vizuala. Achizitionati perechea de lentile potrivite pentru confortul dvs. zilnic.